Vårt sortiment och produkter i vår Elon-butik i Nyköping.

Englunds Kök & Tvätt i Nyköping har ett brett och noggrant utvalt sortiment för hemmets alla rum. Kom in till vår nya fräscha Elon-butik i Nyköping och hämta inspiration.

Vi hjälper dig från idé och köp till hemleverans och installation samt återvinning av din gamla produkt. Hos oss kan du känna dig trygg med kunnig personal som hjälper dig att hitta rätt produkt för ditt behov.

Välkommen hem!

Belysning.

I vår Elon-butik i Nyköping hittar du ett stort urval av belysning och lampor.

I vår Elon-butik i Nyköping har vi en avdelning med ett stort urval av lampor och belysning för hemmets alla rum, även utomhusbelysning, för att skapa en hemtrevlig och mysig känsla i ditt hem. Vi har även ett stort urval av ljuskällor och tillbehör. Välkommen in till butiken för inspiration och idéer.

På www.elon.se hittar du vårt standardsortiment av belysning, både inne och ute. Du kan också enkelt beställa det du vill ha via webben och välja att hämta det i vår Elon-butik i Nyköping.

Hem & Trädgård.

I vår Elon-butik i Nyköping hittar du det mesta för ditt hem och trädgård, från små el till robotgräsklippare.

I vår Elon-butik i Nyköping hittar du det mesta för ditt hem från sk småelapparater såsom brödrostar, köksmaskiner, vattenkokare, stavmixers mm till köksredskap, glas, porslin och bestick och mycket mer. I vår Elon-butik i Nyköping hittar du också en mysig kaffe- och espressohörna där du kan ta en kopp kaffe och uppleva vårt stora sortiment av espressomaskiner, kaffemaskiner och kaffebryggare samt även vårt sortiment av kaffebönor, både hela bönor och malt kaffe. För utelivet och trädgården har vi ett stort urval av grillar, utebelysning, infravärme, robotgräsklippare mm. Vi gör ditt hem komplett. Välkommen in till vår Elon-butik i Nyköping för inspiration och idéer.

På www.elon.se hittar du vårt standardsortiment för hem & trädgård, både inne och ute. Du kan också enkelt beställa det du vill ha via webben och välja att hämta det i vår Elon-butik i Nyköping.

Inomhusklimat.

I vår Elon-butik i Nyköping finns det mesta för ditt inomhusklimat.

I vår Elon-butik i Nyköping finns det mesta för ditt inomhusklimat och vi hjälper dig att ta hand om din inomhusmiljö, ditt hem ska vara en trygg plats för avkoppling och vila. I vår butik i Nyköping hittar du produkter för såväl luftrening, avfuktning, luftfuktighet, värmepumpar, elelement samt kyla med aircondition och fläktar mm.

På www.elon.se hittar du vårt standardsortiment för inomhusklimat. Du kan också enkelt beställa det du vill ha via webben och välja att hämta det i vår Elon-butik i Nyköping.

Ljud & Bild.

I vår Elon-butik i Nyköping hittar du nu också en avdelning för ljud & bild.

Nytt hos oss är att vi nu kan erbjuda dig ett stort urval av produkter inom ljud & bild i vår Elon-butik i Nyköping. I denna kategori ingår också datorer, surfplattor, mobiltelefoner och tillbehör. Vi har samarbete med alla ledande varumärken.

På www.elon.se hittar du vårt standardsortiment. Du kan också enkelt beställa det du vill ha via webben och välja att hämta det i vår Elon-butik i Nyköping.

 

Vitvaror.

I vår Elon-butik i Nyköping har vi ett stort och brett utbud av vitvaror.

I vår Elon-butik i Nyköping har vi ett stort och brett utbud av sk vitvaror från marknadens mest välkända varumärken, allt från kylskåp, frysskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, torktumlare, spisar och inbyggnadshällar och mycket mer. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta den produkt som passar till just ditt behov. Vi hjälper dig hela vägen från inspiration och idé till hemleverans och installation samt återvinning av din gamla produkt.

På www.elon.se hittar du vårt standardsortiment av vitvaror. Du kan också enkelt beställa det du vill ha via webben och välja att hämta det i vår Elon-butik i
Nyköping.